FES-TE ESPÒNSOR DEL C.F. GLOBAL PALAMÓS

1. COL.LABORACIÓ.

El C.F Global Palamós ofereix una col·laboració , es tracta d’aparèixer en les nostres xarxes socials i en tots els esdeveniments(presentació, tornejos, etc.) com a col·laboradors de la nostre entitat. 

2. TANCA PUBLICITARIA.

Es tracta de posar una tanca publicitària al annex Josep Massot i Sais on es jugaran els partits a casa del nostre club per un període de un any renovable per la mateixa quota. (Inclòs els drets del punt 1).

3. PATROCINI SAMARRETES.

Es tracta de patrocinar un equip de la nostre entitat mitjançant les samarretes on el equip definit jugarà tots els partits amb la samarreta del nostre sponsor per un període d’un any renovable per la mateixa quota(Inclòs els drets del punt 1).

4. ESDEVENIMENTS, TORNEJOS.

El C.F Global Palamós també ofereix la possibilitat de patrocinar diversos esdeveniments que realitza el club, possibilitat de nombrar el torneig de cloenda  del club, i altres esdeveniments amb una oferta personalitzada.                               

5. ROBA ENTRENADORS.

EL C.F Global Palamós també ofereix la possibilitat d’una oferta personalitzada per tal de patrocinar la roba dels entrenadors del club.

  fcglobalpalamos.com                   coordinadorglobalpalamos@gmail.com              658661634